Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell Canta 2022 culmina la segona edició amb un grau de talent musical esplèndid

Escrit per el 4 de Maig de 2022

  • L’edició del Flors i Violes 2022 va incloure en la programació la segona edició del concurs Palafrugell Canta.
  • Compartim una valoració de la jornada que va ser seguida des d’un dels estands que Ràdio Palafrugell va instal·lar als Ametllers.

L’edició del Flors i Violes 2022 va escampar un munt d’activitats culturals a diferents indrets de Palafrugell. Un d’ells va estar la segona edició del concurs Palafrugell Canta, una autèntica capsa de sorpreses que conté molt de talent musical de la vila. Enguany, el concurs va tenir lloc als Ametllers a causa de la previsió meteorològica. A continuació, compartim una valoració de la jornada que va ser seguida des d’un dels estands que Ràdio Palafrugell va instal·lar als Ametllers.

Al llarg d’aquest cap de setmana a la vila, el cel ha estat ennuvolat, però l’atmosfera de creativitat, cultura i alegria que desprèn el Flors i Violes no s’ha aturat. La música, una de les grans protagonistes de totes les edicions, ha sonat a molts raconets del poble sota la decoració floral. Un dels raconets, els Ametllers, va acollir les actuacions dels quatre finalistes del concurs Palafrugell Canta: Boit, CBDreams, La Paula i Ideal.

Boit, la complicitat feta grup

El grup encarregat d’encetar l’escenari va estar Boit: un grup de set joves baix-empordanesos i empordaneses que van portar l’alegria al recinte. El seu repertori amb cançons pròpies i versions, va ser la clau per començar el concurs amb bon peu. La seva actuació destacava per la qualitat de la banda instrumental i la complicitat entre els membres de la banda. A més, la interacció amb el públic va estar en tot moment present, el que va fer encara més divertida l’actuació dels Boit.

Fragment de l’actuació

CBDreams, la veu viva del talent del rap

En segon lloc, els CBDreams van ser els responsables d’emplenar de bon rotllo el recinte. L’actuació, amb quatre dels sis membres del grup, va ser una de les actuacions més originals de la jornada: la veu viva del talent del rap. El seu repertori de composicions pròpies que viatgen entre el castellà i el francès, va resultar ser la fórmula perfecta per menjar-se l’escenari. Un grup que reflecteix de prop la constància, la dedicació i la connexió entre companys de vida i música.

Fragment de l’actuació

La Paula, la guanyadora de la segona edició del Palafrugell Canta

La guanyadora de l’edició, La Paula, va ser qui va tornar a obrir les portes dels Ametllers per la jornada de la tarda. La dolçor de la seva veu va captivar al públic i va crear una atmosfera molt especial. El repertori de composició pròpia de la Paula, a més de tenir ritme, també té la capacitat de transmetre calma, serenitat i tranquil·litat a tots aquells i aquelles que l’escolten. Una molt bona combinació de bona música i bon ambient.

Fragment de l’actuació

Ideal, la festa major de la música de Palafrugell i Begur

Per acabar, els encarregats de concloure l’edició del concurs van estar els Ideal. Un grup compost de palafrugellencs i begurencs ple de força i amb una banda instrumental admirable. El directe dels Ideal va resultar una actuació alegre “com si cada dia fos festa major”, com animava el seu vocalista. Van fer palpable la dedicació i la complicitat entre els membres del grup amb cada nota. La millor manera de concloure el cicle d’actuacions dels finalistes del concurs Palafrugell Canta. 

Per concloure, el Palafrugell Canta d’aquest 2022 ha resultat una edició per recordar a causa del gran nivell musical dels quatre grups finalistes. Alhora, aquesta segona edició ha estat una reafirmació que aquest tipus de convocatòries serveixen per unificar i donar veu al talent que s’amaga a la vila. Finalment, recordar que a l’enllaç adjunt podeu recuperar el programa especial del Flors i Violes 2022 de Ràdio Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).