Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell amb tres de les benzineres més barates de tot l’Estat

Escrit per el 5 de Juliol de 2021

  • Des del gener d’aquest any la gasolina ha pujat prop d’un 25% respecte fa un any.

L’arribada del 2021 no va fer esborrar la pandèmia com molts es pensaven, però sí que ha portat un increment del preu de la benzina. En aquest sentit, ja per Setmana Santa, aquesta va assolir els preus d’abans de la pandèmia. Durant l’època estival, els desplaçaments per carretera augmenten i també ho sol fer el preu de la gasolina. Per això, cal destacar que Palafrugell compta amb tres de les benzineres més barates de tot l’Estat.

Actualment, de mitjana, el litre de gasolina sense plom 95 frega els 1,40 euros de mitjana a Espanya i la 98 està en 1,559 euros. Per la seva banda, el dièsel se situa en els 1,259 euros. A l’hora d’omplir el dipòsit, les gasolineres de baix cost poden resultar una bona opció. Així, a Palafrugell hi ha la segona benzinera més barata respecte la gasolina sense plom 95 en la que el preu per litre és de 1,175.

D’altra banda, respecte el dièsel hi ha dues estacions de Palafrugell que són les més barates d’Espanya, amb el preu per litre a 1,038 i 1,05 euros

Així, a Palafrugell es concentren tres de les benzineres més barates de tot l’Estat. Aquestes són les estacions Zona Cero, Servioil i EsclatOil.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).