Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell amb l’educació contra les agressions racistes

Escrit per a 25 de Març de 2021

  • Conversem amb l’Adriana Torroella, divulgadora de l’educació contra les agressions racistes i creadora del curt audiovisual que s’exposarà als centres educatius de Palafrugell.
  • El contingut del vídeo, està destinat a conscienciar l’alumnat del nostre municipi de gran diversitat cultural.

En el marc de la campanya antiracista que se celebra al llarg d’aquesta setmana a Palafrugell, presentem la peça audiovisual “Puta negra de merda”. Un vídeo focalitzat a exposar el racisme i les seves conseqüències des de diferents punts de vista. Per conèixer amb més detall el contingut de l’obra, conversem amb l’Adriana Torroella, divulgadora de l’educació contra les agressions racistes i creadora del curt.

Primerament, l’Adriana ens introdueix en el contingut del vídeo. Destinat a conscienciar a l’alumnat del municipi sobre les conseqüències d’aplicar el racisme en la societat.

Tot seguit, descobrim que la intenció del vídeo és obrir debat amb els i les alumnes quant a l’agressió exposada.

L’experiència personal de l’Adriana Torroella i la seva vocació com a educadora social, l’ha comportat a treballar per la divulgació de l’educació contra el racisme entre els instituts.

Arran la situació de control i prevenció per la pandèmia de la COVID-19, el taller de l’Adriana Torroella s’ha adaptat al format virtual. A continuació, comparteix quin és el funcionament de l’activitat.

A continuació, conversem amb Torroella sobre la diversitat cultural a les aules.

Per conèixer més detalls sobre l’educació contra les agressions racistes, disposeu a continuació de l’entrevista completa amb l’Adriana Torroella.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *