Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell acull la formació “Els quaderns de mercats”

Escrit per a 18 de Juny de 2019

Palafrugell ha estat una de les 3 seus que acull la formació Els quaderns de mercats. La Cristina Martí, tècnica de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) ha donat els detalls per a Ràdio Palafrugell.

Els quaderns de mercats és una formació organitzada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. A més de Palafrugell, que ha estat la primera seu, també hi haurà dues formacions més a Tarragona i Mataró. En aquest sentit, la Cristina Martí ha explicat que va ser el propi Consorci el que es va posar en contacte amb l’IPEP per fer aqueta formació a Palafrugell.

En aquesta primera formació, a càrrec de Bibiana Becerra, s’han tractat els Factors d’èxit comercial d’una parada de Mercat. Martí, destaca que ha estat una formació en la que s’han tractat temes molt pràctics. Des de la benvinguda fins a la col·locació del producte.

Així doncs, Els quaderns de mercats està enfocada pel dia a dia dels paradistes. Amb aquest tipus d’activitats, des de l’IPEP es vol seguir la línia de continuar potenciant el Mercat de Palafrugell.

Entrevista íntegra amb la Cristina Martí de l’Institut de Promoció Econòmia de Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *