Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell acollirà una jornada de formació destinada a les entitats esportives

Escrit per el 10 de Desembre de 2022

  • Tindrà lloc al Pavelló Municipal el pròxim 22 de desembre.

El 22 de desembre, de 18 a 21 hores, es desenvoluparà una jornada de formació destinada a les entitats esportives de la comarca del Baix Empordà. Aquestes se situaran al Pavelló Municipal d’Esports amb el títol de “Recursos pràctics pels entrenaments de categories de formació”. Ho explica Xevi Gamero de l’àrea d’esports del Consell Comarcal de Baix Empordà, als micròfons de Ràdio Palafrugell.

Les inscripcions són gratuïtes per a totes les persones d’ajuntaments que formen part del pla de formació. Es poden inscriure a través d’un formulari abans del 16 de desembre.

Presència de tres experts

La jornada comptarà amb la presència de tres experts que oferiran una sèrie de ponències destinades a la millora i l’optimització d’entrenaments i habilitats per a les diferents entitats esportives.

Així, Josep Espar parlarà sobre ‘Tasques imprescindibles per a una sessió d’entrenament’; la xerrada ‘Propostes pràctiques per millorar les habilitats psicològiques’ anirà a càrrec d’Àlex Latinjak; i l’última intervenció serà la de Raquel Font sobre ‘Exercicis fonamentals per incorporar a l’escalfament’.

Per a més informació, es pot consultar el web esports.baixemporda.cat


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).