Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell a favor de la llibertat de Junqueras

Escrit per a 27 de Desembre de 2019

  • Es tira endavant amb els vots favorables de tots els grups municipals llevat de Ciutadans.
  • El PSC i els Comuns se sumen a la moció després d’una petita esmena en un dels 4 punts que es van exposar

Dilluns 23 de desembre abans de les festes de Nadal es va celebrar el ple ordinari de l’Ajuntament de Palafrugell. Entre d’altres aspectes, es va presentar un moció en caràcter d’urgència per debatre la resolució del Tribunal Superior de Justícia Europeu respecte la situació del líder d’ERC. Així, el ple de Palafrugell va votar a favor de la llibertat d’Oriol Junqueras.

L’equip de govern de Palafrugell format per ERC, Som Gent de Poble (SGdP) i Junts per Catalunya van presentar dilluns la moció per: “reclamar la nul·litat de la sentència del judici del Procés i la llibertat immediata d’Oriol Junqueras i de la resta de presos i preses polítiques“. Així ho exposava Josep Piferrer, alcalde Palafrugell.

Joan Farré, l’únic representat de Ciutadans es va posicionar clarament en contra d’aquesta moció.

Comuns i PSC a favor

Malgrat que en un primer moment, Palafrugell en Comú tenia previst abstenir-se, finalment hi va votar a favor. També ho va fer així el PSC de Palafrugell. El motiu pel qual les dues formacions es van sumar a favor va ser per la modificació del quart punt que es presentava la moció. Així ho exposava Juli Fernández, portaveu socialista.

Així doncs, després d’aquesta esmena, es va passar a la votació en la que el Ple de Palafrugell va votar a favor de la llibertat immediata d’Oriol Junqueras. El resultat final va ser de 18 vots a favor i només un en contra, el del grup de Ciutadans.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *