Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Optimisme en el sector dels casaments per aquest 2021

Escrit per el 6 de Maig de 2021

  • Després d’un 2020 “molt dolent pel sector”, Clàudia Torrelles es mostra optimista de cara al segon semestre del 2021.
  • En el seu cas, a la Clau Events, la majoria de casaments són de parelles que havien de fer la celebració l’any passat.

Els nostres estudis acullen la visita de la Clàudia Torrelles, la propietària de Clau Events, una empresa situada a Palafrugell que dedica la seva activitat a organitzar casaments i altres esdeveniments. Durant l’entrevista, realitzem un repàs de l’activitat de Clau Events al llarg del confinament i de l’estiu consegüent. A més també de parlar sobre perspectives futures.

En primer lloc, comencem fent un repàs de l’afectació de la pandèmia al sector, i en el seu cas concret, durant el 2020. Així, Clàudia Torrelles explica que la majoria de casaments es van posposar. Tot i això, si es van seguir celebrant esdeveniments de petites dimensions.

Davant d’aquesta situació d’incertesa i de canvis de restriccions constants, Torrelles destaca que la planificació ha passat a un segon pla. Així, actualment es treballa més dia a dia amb la voluntat de tranquil·litzar els clients davant la incertesa.

2 casaments dels 40 que tenia previstos

Una dada a destacar és que en tot el 2020 es van anul·lar 40 casaments que tenia programats. La majoria, es van moure cap a la primavera actual. Tot i que moltes parelles ho han tornat a moure cap a finals d’aquest any amb l’objectiu de casar-se “si o sí”.

Val a dir que un canvi de dates no suposa només situar l’esdeveniment en un punt diferent del calendari. Si no una redistribució de tota l’organització amb els proveïdors que fan possible els esdeveniments. Així ens ho explica la propietària de Clau Events.

“L’any passat va ser un any dolent, hem de dir-ho així. A nivell de feina va ser un any dolent vistes les previsions que teníem, que havia de ser un any molt bo per tot el sector. ”

Clàudia Torrelles de Clau Events.

Les previsions actuals de Clau Events

Després d’una primavera amb dos casaments, l’estiu es presenta amb casaments cada cap de setmana fins a l’agost.

Seguint en el mateix punt, la Clàudia avança que encara hi ha casaments que han estat posposats per l’any 2022 o sense data prevista.

Per concloure, a l’arxiu a continuació trobareu disponible l’entrevista completa amb la propietària de Clau Events, la Clàudia Torrelles.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).