Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’afectació del coronavirus als casaments

Escrit per el 3 d'Abril de 2020

  • Les celebracions dels mesos d’abril i maig ja s’han hagut d’ajornar i des del sector esperen que això no arribi als mesos d’estiu perquè trobar dates per aquest 2020 seria una quimera.

Clàudia Torrellas, experta en esdeveniments i wedding planner ens explica l’afectació del coronavirus en la celebració dels casaments. El que s’apuntava com un dels millors anys en celebracions matrimonials s’ha vist, també, condicionat per l’emergència sanitària.

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma hi ha hagut un degoteig constant de suspensió d’esdeveniments que havien de tenir lloc a la primavera. En aquest sentit, aquesta època coincideix amb els primers casaments de la temporada. La palafrugellenca, Clàudia Torrellas és la responsable de La Clau Events, una empresa de planificació de casaments. Ens destaca que el coronavirus ha provocat l’anul·lació de les primeres celebracions.

Dels 5 casaments que havien d’organitzar el proper mes de maig, n’hi ha 4 que han decidit trobar una nova data per aquest any, però una que ha decidit posposar-lo pel 2021. La principal dificultat és trobar dates per aquest any. En aquesta línia, les parelles han de ser més flexibles i algunes d’elles s’han de casar un divendres.

Paper de psicòloga

Hi ha parelles que planifiquen el dia del seu casament a més d’un any vista. Per això, un canvi de data pot suposar un daltabaix. La Clàudia, destaca que en les darreres setmanes ha hagut de fer de psicòloga amb els nuvis, i és que entre la parella i la wedding planner s’acaba creant un vincle d’amistat.

Davant d’una situació extraordinària com aquesta la clau està en tornar-se a il·lusionar amb la nova data. Per fer-ho, des de la Clau Events fan veure que malgrat el canvi de data, tot el que estava planificat es podrà fer.

Més problemes si la situació s’allarga

Actualment s’han suspès o ajornat els casaments d’aquest mes d’abril i de maig, pels quals ja s’ha trobat una alternativa. No obstant això, esperen no haver de moure data pels casaments de juny i juliol. Torrellas destaca que, en la majoria dels casos, s’haurien d’ajornar fins el 2021.

Així doncs, l’afectació del coronavirus en els casaments també està causant molts mals de cap. El que s’esperava que seria un dels millors anys de celebracions matrimonials s’està veient afectat per la COVID-19.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).