Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Oohxigen pacta un nou acord entre comerciants i el pàrquing Can Mario

Escrit per el 27 d'Abril de 2021

  • Repassem l’activitat d’Oohxigen de la mà de la Vero Serralvo que explica que estan a punt d’assolir els 200 socis.
  • A més del nou acord amb el pàrquing de Can Mario, han organitzat un concurs d’aparadors pel Flors i Violes 2021.

Una vegada més els nostres estudis han obert les portes a la Vero Serralvo de l’Associació de Comerç i Negoci Oohxigen. Aquest cop, conversem sobre l’actualitat de les noves activitats de l’associació relacionades amb l’oferta al pàrquing de Can Mario, el concurs d’aparadors de Flors i Violes 2021 i molt més.

En primer lloc, preguntada sobre l’acord entre els comerços del centre de Palafrugell i el pàrquing de Can Mario, la Vero avança que aquest permetrà accedir als clients a 30 minuts amb un preu reduït.

Aquest nou conveni va tenir una molt bona acollida per part dels i les comerciants en la primera tanda de tiquets, la qual va estar subvencionada un 50% per Oohxigen.

Convé ressaltar que els tiquets de pàrquing que et proporcionen els comerços, són acumulables fins a dues hores de pàrquing gratuïtes. A més de bescanviables al llarg de l’horari comercial.

Concurs d’aparadors del Flors i Violes 2021

Aparador del comerç Estètica Avançada Verónica Duran.

Des d’Oohxigen han organitzat un concurs d’aparadors del Flors i Violes 2021. On tots els i les comerciants han transformat els seus aparadors per captivar al jurat que hi ha al darrere d’aquesta divertida iniciativa de l’associació.

Els directes setmanals d’Oohxigen

D’altra banda, la Vero Serralvo ens recorda els directes que se celebren cada dimarts des del perfil d’instagram de l’associació. A continuació, Serralvo avança que el protagonista de la setmana d’enguany és Peixos Mielgo.

Sobre el nombre de socis de l’associació, Serralvo comparteix que en l’actualitat es troben quasi en un total de 200 socis.

Per concloure recordar que podeu seguir tota l’actualitat de l’associació de negoci i comerç Oohxigen a través de les seves xarxes socials. Així com també tots els comerços participants al Concurs d’aparadors Flors i Violes 2021.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).