Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Guardonen les empreses socialment responsables del Baix Empordà

Escrit per a 19 de Març de 2021

  • Les empreses seleccionades han estat reconegudes com a “Empresa Socialment Responsable del Baix Empordà”.
  • L’acte a comptat amb la presència de Xavier Dilmé, Joan Manel Loureiro, Joan Vigas i els/les representants de les reconegudes com a empreses socialment responsables.

Aquest matí el CCBE (Consell Comarcal del Baix Empordà), juntament amb diversos ajuntaments de la comarca, han fet un reconeixement públic a aquelles empreses socialment responsables. En aquest sentit, Ràdio Palafrugell ha traslladat el seu micròfon fins al Teatre Municipal de Palafrugell. Amb la intenció de conèixer els valors reconeguts en els premis i la valoració de les empreses reconegudes.

Reconeixen a 17 empreses de la comarca

En primer lloc, les empreses guardonades han estat: Begur Sarfa S.L; Apartaments Gibert; Sherpa Certification S.L; Club Tennis d’Aro; Planamar Beach Hotel; Gelateria Ghiotto; Restaurant Gran Catalina 2016 S.L; Te Gust; Llet Nostra Ramaders del Baix Empordà; Green Food Export Iberica; Restaurant Pa i Raïm; Peixos Mielgo 3.0; La Fleca de l’Empordà; Nàutica Costa Brava; Carnisseria Arnall; Hotel La Costa i Carnisseria Seli.

El reconeixement el realitza el CCBE juntament amb la Xarxa Comarcal de Tècnics de Promoció Econòmica del Baix Empordà. A continuació, el president del CCBE Joan Manel Loureiro, exposa els aspectes que han valorat en els reconeixements; Com la sensibilització amb els col·lectius vulnerables, la cooperació amb els serveis socials o innovació d’entre altres.

Seguint en el mateix punt, conversem amb Xavier Dilmé, vicepresident primer i conseller de Promoció Econòmica. Qui declara que d’entre els valors, també han estat reconeguts l’ajuda a la inserció laboral, la voluntat de formació i la responsabilitat social i mediambiental.

Altrament, hem comptat amb les aportacions de l’Ivan Mielgo, propietari de l’empresa Peixos Mielgo 3.0. L’empresa situada al Mercat de Palafrugell, ha estat guardonada pel seu compromís amb la inserció laboral de personal jove i majors de 30 i 45 anys en atur.

D’altra banda, el regidor de Promoció Econòmica Joan Vigas, ha declarat que “En un any molt complicat com aquest 2021 és fonamental que les empreses siguin socialment responsables. El present i el futur empresarial passa per aspectes com la sensibilització amb les persones vulnerables”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *