Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Obren les portes de la Fàbrica de Joguines a la Bòbila

Escrit per a 28 de Desembre de 2022

  • És una de les apostes nadalenques de Palafrugell i esdevé única a les comarques gironines.

Aquesta tarda obrirà les portes de la Fàbrica de Joguines de Ses Majestats els Reis d’Orient a Palafrugell. És una activitat infantil de Nadal única a les comarques gironines.

Es podrà visitar els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2022 i els dies 3 i 4 de gener de 2023, de 17 a 21 hores. Els ajudants dels Reis d’Orient, els Surets, seran a Palafrugell per rebre les cartes dels nens i nenes, tant de la vila com de la resta de municipis de la comarca, en un marc màgic i incomparable, La Fàbrica de Joguines.

Aquest espai estarà situat a la nau de la Bòbila, on a través d’un recorregut-espectacle pel món dels surets, es podrà veure com aquests treballen per tenir a punt tots els regals que els nens i nenes demanen als Reis d’Orient. Al final de l’espectacle i al mateix recinte, es podrà fer el fanalet per portar el dia de la Cavalcada.

Els surets, ajudants dels Reis d’Orient, són els encarregats de fer funcionar la Fàbrica de Joguines. Es reconeixeran pel seu vestuari especial creat amb peces de suro, d’aquí el seu nom.

Les entrades tenen un preu de 3 euros i es poden comprar a través del web visitpalafrugell.cat o els dies de la funció, en el mateix horari a la taquilla. En aquest cas, les entrades quedaran subjectes a la seva disponibilitat. Les visites es dividiran en franges de 30 minuts.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *Segueix llegint