Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Oberta la convocatòria d’ajuts per activitats extraescolars

Escrit per a 22 de Setembre de 2021

  • Les àrees de Benestar Social i Govern Obert han habilitat tres jornades per atendre sense cita prèvia per ajudar a fer la sol·licitud.

Les places de cita prèvia per fer el tràmit per optar als ajuts per activitats extraescolars es van omplir ràpidament. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Palafrugell han decidit obrir tres noves dates, sense cita prèvia per donar un cop de mà a les persones que tenen més dificultats per fer tràmits en línia. El termini per presentar-se a la convocatòria d’ajuts per activitats extraescolars acaba el proper 1 d’octubre.

Els dies 28 i 30 de setembre i l’1 d’octubre s’habilitarà al Punt Òmnia de Can Genís per fer els tràmits per optar als ajuts per activitats extraescolars. Maria José Merino, cap de Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell, explica que aquestes dates són sense cita prèvia. A més, detalla que s’han habilitat aquestes tres jornades per la gran demanda que van tenir.

Així, per no allargar els terminis de presentació de sol·liciuds, des de les àrees de Benestar Social i Govern Obert, s’ha optat per aquesta opció. Així, durant aquests tres dies dos joves titulats ens pràctiques oferiran tasques de suport a les persones que ho necessitin.

Per tant, a més de donar solució a la gran demanda per fer aquest tràmit, els dos joves titulats també faran una tasca formativa. Així, les persones que actualment tenen dificultats amb l’administració electrònica poden aprendre les nocions bàsiques de cara a futurs tràmits.

Sense cita prèvia

El suport per realitzar aquests tr`àmits es farà els dies 28 i 30 de setembre i l’1 d’octubre, de 9 a 13h. Maria José Merino recorda que no cal demanar cita prèvia i s’atendrà per ordre d’arribada.

D’altra banda, cal recordar qu si la persona ja ha presentat una sol·licitud per a la recent convocatòria d’ajuts COVID-19 per habitatge, llibres i material escolar, necessitats bàsiques i activitats d’estiu, pot indicar que es tingui en compte la documentació ja presentada, i per tant, no caldrà que la torni a adjuntar. En cas, però, de no haver-se presentat a aquesta convocatòria, caldrà presentar els següents documents que exposa Merino.

La convocatòria d’ajuts per activitats extraescolars acaba el proper 1 d’octubre. Les persones que tinguin dificultats amb l’administració electrònica o manca de connectivitat poden assisitir a alguna de les tres jornades organitzades des de Benestar Social i Govern Obert de l’Ajuntament de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *