Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Núria Caballero del Barça fa un rècord d’atletisme a Palafrugell

Escrit per el 19 de Juny de 2023

  • El Club Atlètic Palafrugell va organitzar el campionat el passat dissabte a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès. Es va comptar amb una trentena de voluntaris.

Núria Caballero del Barça va fer un rècord a Palafrugell en el campionat d’atletisme. Va acabar amb una marca d’1,80 metres a l’alçada i va fer l’RCAM a la categoria sub 23. El Club Atlètic Palafrugell, amb una trentena de voluntaris, va organitzar el campionat de Catalunya en les categories sub 20 i sub 23 el passat dissabte. Hi van competir centenars d’esportistes entre 18 i 22 anys, alguns d’ells del club palafrugellenc.

Centrant-se en els esportistes palafrugellencs, a la categoria sub 23 hi va participar Santi Amaya. Va fer una marca de 12.42 als 100 metres, 24.99 als 200 metres i 5.47 al salt de llargada. En aquest últim cas, va ser la seva millor marca personal. En parla Josep Massa del Club Atlètic Palafrugell.

A la categoria sub 20, hi van participar tres esportistes. Laia Arévalo va fer una marca de 13:53.18 als 3.000 metres; Wiam Harbouli, 5.12 als salts de llargada i Omou Adiango, 36.43 al llançament de martell de 4 kg.

Hi va assistir la presidenta de la Federació Catalana Atletisme, Mercè Rosich; el vicepresident, Carles Baronet; l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández; el primer tinent d’alcalde i regidor d’esports, Isidre Tenas, i el responsable de l’atletisme a Girona, Josep Massa.

Amb el campionat es va inaugurar la nova pista homologada de l’estadi municipal Josep Pla i Arbonès. També, es va estrenar un servei de foto finish.

Per altra banda, a Sabadell es va celebrar el campionat sub 18. Aya Daouiri va fer 1.54 en el salt d’alçada i va millorar el seu rècord personal.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).