Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Noves funcions per a Pau Lladó a l’Ajuntament

Escrit per el 9 de Juliol de 2019

  • És el 2n Tinent d’Alcalde, regidor de Serveis Municipals i Brigada i de Règim Interior i Mobilitat.
  • També és el coordinador de les àrees de servei a les persones

L’aprovació del nou cartipàs municipal de l’Ajuntament de Palafrugell ha deixat a Pau Lladó amb un lloc de més responsabilitat dins del consistori. Així, ha passat de ser el regidor d’Esports a tenir diverses regidories en cartera. Les noves funcions per a Pau Lladó a l’Ajuntament palafrugellenc passen, d’una banda, per la 2a tinença d’alcaldia i la coordinació de les àrees de servei a les persones. D’altra banda, també és regidor de Serveis Municipals i Brigada i de Règim Interior i Mobilitat.

Respecte aquest increment de responsabilitats i, de retruc, de volum de feina, Lladó s’ha mostrat segur de poder fer front a totes les tasques. A més, també ha volgut explicar que, malgrat no portar cap àrea de les que formen part de serveis a les persones, hi ha una relació entre les tasques de coordinador i les regidories que li pertoquen.

D’altra banda, a l’entrevista que ha concedit a Ràdio Palafrugell, Pau Lladó també ha volgut definir quines seran les tasques que haurà d’assumir com a 2n Tinent d’Alcalde

A continuació, s’ha posat la mirada en la reestructuració que s’ha dut a terme a l’àrea de Serveis Municipals i Brigada. Uns canvis que s’han aplicat per fer front al tema de les escombraries.

Aquest estiu, segons Lladó, seran un mesos de presa de contacte amb totes les noves responsabilitats que té. En aquest sentit, ha remarcat que la principal feina que està fent és la de trepitjar carrer i anotar les prioritats a fer.

Per últim, s’ha parlat dels objectius dins de la regidoria de Mobilitat. Tot un repte, segons Lladó, per la idiosincràsia dels carrers del municipi.

Aquesta és la primer entrevista en què Pau Lladó parla de les seves noves funcions a l’Ajuntament de Palafrugell.

Les noves funcions per a Pau Lladó a l’Ajuntament de Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).