Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Noves activitats setmanals del Museu del Suro

Escrit per el 15 de Juliol de 2020

  • El Museu del Suro continua amb les activitats setmanals pels infants de Palafrugell. Fins ara han obtingut molt d’èxit

Arribem a una setmana més plena d’activitats per a nens i nenes de totes les edats, impulsades pel Museu del Suro de Palafrugell. La Laura Requena, responsable del servei educatiu del Museu del Suro, ens ha explicat els detalls de les properes activitats setmanals.

Primer parlem de la gimcana familiar per aprendre sobre l‘univers surer. Una proposta anomenada Un extraterrestre al Museu que es repetirà avui dimecres i el dijous dia 16 a les 18h.

D’altra banda, aquest dissabte dia 18 de juliol es durà a terme, Contes d’Ocells, a càrrec d’Olga Cercós.

A més, un altre cap de setmana arriba l’activitat de l’arbre al tap i del tap a la taula. En aquesta ocasió es durà a terme aquest diumenge de 9.30 a 13.30 h. Una activitat que fins ara ha obtingut molt d’èxit.

Portes obertes durant la Festa Major

Com cada any, durant la Festa Major de Palafrugell, el Museu del Suro i el dipòsit d’aigua modernista, ens obren les portes mitjançant una visita guiada.

Per últim, la Laura afirma que el balanç de les activitats fetes fins ara és molt positiu. Des de Ràdio Palafrugell us animem a participar una vegada més, a aquestes activitats promogudes per el Museu del Suro.

També podeu recuperar l’entrevista sencera a la Laura Requena en el següent arxiu.

Entrevista íntegra a Laura Requena


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).