Nova victòria de l’Hoquei Palafrugell a la OK LLiga

Escrit per el 7 de Febrer de 2021

• En un partit trepidant, va vèncer al Club Patí Voltregà per 2 a 1
  • Es situen 8ns a la classificació de la màxima categoria

Un cop més, el rival va avançar-se aviat en el marcador. I no un rival qualsevol. En aquesta ocasió era el Voltregà que visitava el feu blanquinegre. Un rival difícil i perillós que està fent una gran temporada. Però el Palafrugell ja no és (tret d’alguna excepció) aquell equip feble que s’esfonsava ràpidament.

Els homes de’n Xevi Garcia lluiten fins a l’extenuació. I ahir dissabte, en un partit renyit, emocionant i molt complicat van saber donar la volta al gol de Teixidó (5′). Figa va empatar en el minut 20 en una primera part amb moltes faltes per part del conjunt visitant.

A la segona part, en una gran jugada de l’equip Abeal feia el 2 a 1 a falta de 9 minuts, després d’una gran jugada de’n Marc Figa. Un resultat que amb serenor, cap fred i valentia van poder aguantar fins al darrer minut davant un Voltregà llençat en busca de l’empat. Va ser el premi a la intensitat del joc palafrugellenc.

L’entrenador que està fent possible aquest miracle, en Xevi Garcia, ens ho explica fil per randa.

Si voleu tornar a veure el partit, podeu fer-ho al canal de youtube de l’OK LLiga.

Dissabte vinent, una nova oportunitat per seguir sumant i esfonsar a un altre rival. En aquest cop, a la capital d’Osona davant el Vic, penúltim classificat, però no per això menys perillós.