Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nova jornada de donació de sang a Palafrugell

Escrit per a 14 de Juliol de 2020

  • Aquest dissabte dia 18 de Juliol es durà a terme la donació de sang al Casal Parroquial de Palafrugell
  • Els horaris són de 10 a 14h del migdia i de 16 a 20:30h.

Després de batre el rècord de donants durant el mes d’abril, aquest dissabte, dia 18 de Juliol, hi haurà una nova jornada donació de sang al Casal Parroquial de Palafrugell.

La Cristina Valverde, promotora del Banc de Sang i Teixits de Girona, explica que el nombre de donants disminueix durant els mesos d’estiu i que cal capgirar aquesta tendència.

Una donació, també marcada per els nous protocols i mesures, per evitar la propagació de la COVID-19. L’ús en tot moment de mascaretes quirúrgiques i la presa de temperatura al arribar, en són un exemple.

La Cristina també vol enviar un missatge de tranquil·litat als donants. Així, informa que des de l’esclat de la pandèmia cap donació ha comportat problemes ni pels donants ni pels professionals.

La Cristina afirma que els malalts de la COVID-19 no necessiten donacions de sang però que el fet de donar-ne sempre és necessari.

Així doncs, us esperem aquest dissabte al Casal Parroquial de Palafrugell i recordeu que donar sang és una acció molt necessària. Per assistir-hi cal reservar cita prèvia a la web de donar sang.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Cristina Valverde al voltant de la nova jornada de donació de sang a Palafrugell al següent arxiu.

Entrevista íntegra amb Cristina Valverde

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *