Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nova Guia de la Cuina de l’Empordanet

Escrit per a 3 de Juliol de 2019

  • A la nova guia 2019/2020 hi ha la novetat del restaurant Godard de S’Agaró
  • En parlem amb Vicenç Fajardo, president del col·lectiu

Aquest dimecres ha tingut lloc la presentació de la nova Guia de la Cuina de l’Empordanet. Aquesta s’ha fet a la Barraca dels Liris de Tamariu i ha comptat amb la presència de tots els restaurants que formen part del col·lectiu.

La nova Guia porta com a principal novetat la incorporació d’un nou establiment. En aquest cas es tracta del restaurant Godard de s’Agaró.

La nova Guia de la Cuina de l’Empordanet és una publicació que conté informació completa de cada restaurant membre, així com informació d’interès sobre horaris d’obertura i vacances. A més d’informació recomanada sobre elaboradors del territori, comerços gastronòmics, mercats i cultura, entre d’altres.

Aquesta Guia té la voluntat de donar a conèixer i promocionar els 20 restaurants que integren La Cuina de l’Empordanet. En aquest sentit, el president del col·lectiu, Vicenç Fajardo destaca les novetats que presenta la publicació.

D’altra banda, Fajardo també ha destacat que els 20 establiments que formen part de la Cuina de l’Empordanet ho són perquè tenen com a objectiu comú la defensa del territori.

Així doncs, la Guia és també una bona eina a l’hora d’explicar la cuina del territori al món. Està pensada per a la gent del país i també per a visitants i turistes. Per aquest motiu, es publiquen dues versions. Una en català/francès i una altra en castellà/anglès per a què es conegui la cuina de qualitat existent a la nostra regió.

Nova Guia Cuina Empordanet
Nova Guia de la Cuina de l'Empordanet
En primer terme Vicenç Fajardo, president del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *