Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nou sistema de notificació de visites a l’Hospital de Palamós

Escrit per el 11 de Juny de 2024

Aquesta setmana, l’Hospital de Palamós implementa un nou sistema de notificació de visites amb l’objectiu de reduir el nombre de visites fallides. Aquest sistema innovador permetrà als usuaris i usuàries confirmar si poden assistir a la cita programada, millorant així la gestió de les consultes mèdiques. La notificació es realitzarà a través d’un SMS que inclourà un enllaç per visualitzar les visites pendents.

En cas de no poder assistir, l’usuari podrà indicar la seva disponibilitat i l’hospital intentarà adaptar-se, reprogramant la visita. Els pacients rebran un nou SMS per validar la nova data.

Com funciona el nou sistema de confirmació de visites?

El sistema detallat proporcionarà informació sobre el centre, l’especialitat, el dia, l’hora i un codi per confirmar l’arribada. Si es tracta d’una prova, també inclourà les recomanacions i/o preparacions necessàries. A més, s’utilitzarà per enviar recordatoris. Amb aquesta iniciativa, l’hospital pretén reduir les visites fallides i millorar la llista d’espera.

Es recorda als pacients la importància de no faltar a les visites confirmades i ser puntuals. Les visites es podran consultar a través de La Meva Salut, l’APP de l’hospital i l’enllaç de l’SMS, amb l’objectiu de seguir treballant junts per un sistema de salut més sostenible i eficient.


Opinions dels lectors
  1. Monica el 12 de Juny de 2024 a les 8:21

    Pero si ahora te visitan por teléfono.
    Eso sí, si no contestas por que no llegas, ya no te vuelven a llamar.
    Mi médico endocrino, en 4 años lo he visto unas tres veces.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).