Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nou curs del Cercle de Dones impulsat pel Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones

Escrit per el 26 de Març de 2022

  • Les sessions van començar el 16 de març i tindran lloc fins al 15 de juny.
  • Tenen l’objectiu d’oferir temps per gaudir, reflexionar i prendre consciència sobre la identitat de les participants com a dones.

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de la Bisbal d’Empordà i del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones i el finançament del Pacte d’Estat contra la Violència, ha programat fins al 15 de juny el taller Cercle de Dones. Ens en parla la Neus Gómez, la psicòloga del Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones.

Cercle de Dones és un espai setmanal d’escolta i acompanyament, on es faciliten eines per a una comunicació empàtica que genera vincles afectius i creixement personal en grup. En aquestes trobades es dinamitzen activitats artístiques, d’expressió i consciència que estimulen la confiança i l’autoestima. 

Totes les dones hi són benvingudes. Gómez destaca els diferents perfils que hi poden anar, amb més o menys estudis, dones que han patit maltractaments o no… Remarca que el punt d’unió és que totes són dones.

Les sessions són facilitades per la psicòloga del SIAD que, a través de diferents dinàmiques i exercicis, ajuda a les participants a acceptar-se i valorar-se pel que són i com són. Alhora, cadascuna té l’oportunitat d’aportar coneixements i experiències que han de servir a la resta.

Les sessions són tots els dimecres fins al 15 de juny, a les dependències de les Escoles Velles de la Bisbal i l’horari és de 19 a 21 h. La participació és gratuïta, però cal fer-ne inscripció prèvia a les dependències del SIAD comarcal, a la plaça Joan Carreras i Dagas, 4-5, baixos. Es pot tenir més informació al telèfon 972 64 23 10 o pel correu siad@baixemporda.cat.

A més, Gómez remarca que com que és una activitat del Consell Comarcal, hi poden participar totes les dones de la comarca.

Per acabar, el Cercle es desenvolupa respectant totes les mesures necessàries per a la prevenció del contagi de la COVID-19.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).