Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nou apartat d’objectes perduts al web palafrugell.cat

Escrit per a 20 d'Abril de 2022

  • El web palafrugell.cat disposa d’un nou apartat d’objectes perduts amb la informació sobre tots els objectes que arriben a la comissaria de Policia
  • L’usuari pot veure l’objecte i la data en la qual va entrar a les dependències policials a través del web.

A partir d’ara, els veïns i veïnes de Palafrugell que perdin algun objecte a la via pública poden veure, a través del web www.palafrugell.cat, si el seu objecte perdut es troba a les dependències de la Policia Local. Actualment s’ha afegit un nou apartat dins el web municipal de l’Ajuntament destinat als objectes perduts on s’hi troba tota la informació.

La finalitat d’aquest apartat és poder donar publicitat a tots els ciutadans i ciutadanes dels objectes perduts que arriben a les dependències policials. D’aquesta manera, tal i com  regula el Codi Civil català, un cop transcorreguts sis mesos des de la recuperació de l’objecte, si aquest no ha estat reclamat, passarà a disposició de l’Ajuntament, el qual podrà procedir a la seva destrucció.

Com accedir-hi?

Per tal d’accedir a aquesta secció, s’ha d’entrar a la part de Serveis del web municipal, anar a l’apartat de la Policia Local i, un cop en aquesta pàgina, dins el requadre de Continguts hi ha un nou espai destinat als Objectes perduts.

Un cop dins, l’usuari, gràcies a un cercador pot obrir un desplegable amb set categories diferents. La persona interessada pot entrar a la categoria que vulgui i pot visualitzar els objectes que hi ha actualment a la comissaria. A cada classificació hi ha una fotografia i la data en la qual va entrar aquell objecte a les dependències policials.

Si alguna persona reconeix l’objecte com a seu, s’ha de posar en contacte telefònicament a través del 972 306 292. Se li donarà cita perquè aporti la documentació que acrediti la legítima possessió de l’objecte reclamat (factura, rebuts, fotografies o qualsevol altre documentació) i tot seguit se li entregarà.

Enllaç a l’apartat d’Objectes perduts: https://www.palafrugell.cat/serveis-ciutadania/policia-local/objectes-perduts


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *