Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El primer Cara a Cara entre Joan Vigas (SGP) i Juli Fernández (PSC) reuneix més de mig centenar de persones

Escrit per a 10 d'Abril de 2019

  • S’ha donat el tret de sortida a la proposta de Ràdio Palafrugell per donar a conèixer els candidats a l’alcaldia del municipi
  • Els propers debats seran l’11, el 16, el 19 i el 25 d’abril

Els debats entre els diversos candidats a l’alcaldia de Palafrugell s’han iniciat aquest dimarts 9 d’abril amb el cara a cara entre el cap de llista de la formació independent Som Gent del Poble, Joan Vigas, i l’alcaldable pel Partit Socialista, Juli Fernández.
Al voltant de 70 persones s’han reunit a l’Espai de la Pedrera, al Consell de la Gent Gran de Palafrugell, per assistir al primer debat del total de 5 cara a cara que s’oferiran durant el mes d’abril.
En línies generals, els dos candidats a l’alcaldia han coincidit en que cal incidir en temes com els habitatges buits, la potenciació de l’eix comercial del nucli de Palafrugell i de la zona industrial.
La mobilitat i la problemàtica recurrent amb les escombraries també han estat punts de debat en el que tan Joan Vigas com Juli Fernández han coincidit que cal molta feina per fer per donar una millor imatge del municipi de cara a l’exterior.
La bona sintonia entre Vigas i Fernández ha permès veure’ls distesos i, fins i tot, oberts a treballar junts un cop passades les eleccions.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *