Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“Hi ha joves que a casa tenen una cultura, i quan en surten, una altra”

Escrit per a 17 de Març de 2022

  • La treballadora social i diputada al Parlament Najat Driouech fa una xerrada a Can Genís anomenada “Parlem dels nostres fills i filles adolescents”
  • Està destinada a famílies migrades amb fills joves que viuen una “realitat dual”, com Driouech ha explicat a Ràdio Palafrugell

Aquest dijous a la tarda (19h), la treballadora social i diputada al Parlament Najat Driouech fa una xerrada a Can Genís anomenada “Parlem dels nostres fills i filles adolescents”, destinada a famílies migrades amb fills joves que viuen una “realitat dual”, com Driouech ha explicat a Ràdio Palafrugell. És a dir, aquests adolescents, “a casa tenen una cultura i quan en surten, una altra”.

La jornada neix arran “de l’interès de les famílies”, segons Driouech. “La pandèmia ha canviat i afectat tots els joves, i hi ha uns greuges i mancances molt grans”, explica, “i es famílies busquen formació i assessorament per ajudar que els seus joves continu¨¨in el camí cap a la construcció de les persones que han de ser al futur”.

Per això, creu que “cal tenir perspectiva de la diversitat real del país”. I diu que la dualitat cultural ha de ser motiu d’orgull.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *