Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Mor Juli Pedrero, excol·laborador de Ràdio Palafrugell

Escrit per el 19 de Juny de 2020

  • Va formar part dels primers col·laboradors de l’emissora a la que va estar lligat durant més d’una dècada.

Dijous a la tarda coneixíem la mort Juli Pedrero, després d’una llarga malaltia. El palafrugellenc ha estat una persona molt lligada al món radiofònic. De fet, va formar part del primer grup de col·laboradors de Ràdio Palafrugell.

Crònica d’un Any de 1986. Entre els col·laboradors de Ràdio Palafrugell, al mig de la fila de baix, també hi havia Juli Pedrero.

La trajectòria de Juli Pedrero a la comunicació local, però, també està lligada a d’altres mitjans. Així, va participar de l’inici de Ràdio Begur i dels canals televisius Televisió Festes de Primavera de Palafrugell i que posteriorment es va anomenar Empordanet Televisió. En els darrers anys, la connexió de Pedrero amb la ràdio ha estat a través de Ràdio Capital. En va ser un dels impulsors, juntament amb Miquel Curanta i fins el 2017, quan se li va detectar la malaltia, n’era el responsable d’emissions. En aquest sentit, Miquel Curanta ha dedicat unes paraules a la figura del seu amic Juli Pedrero.

Avui el món de la comunicació local de casa nostra esta de dol. Tot l’equip de Ràdio Palafrugell lamenta la seva pèrdua i envia una forta abraçada a la seva família i amics.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).