Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Mor amb 43 anys Maria Garcia, mestra i atleta de Palafrugell

Escrit per el 24 d'Abril de 2022

Aquest dissabte ha mort amb 43 anys la mestra i atleta Maria Garcia. La notícia l’han informat l’Institut Baix Empordà, on havia fet classes, i el Club Atlètic Palafrugell, on havia competit. Garcia també va ser col·laboradora de Ràdio Palafrugell.

L’INS Baix Empordà ha dit de Maria Garcia que era “companya, professional i bona amiga de tothom”, i en destacava el seu “somriure i bona disponibilitat”.

De la seva banda, el Club Atlètic Palafrugell n’ha destacat les seves fites esportives. Va ser campiona de Catalunya absoluta de marató, campiona de Catalunya veterana F35 de marató, subcampiona de Catalunya de mitja Marató en categoria F35, tercera de Catalunya de mitja marató en categoria absoulta i subcampiona de Catalunya de muntanya en categoria F35 2016.

A Maria Garcia també se la recordarà per haver fet la millor marca de marató de tots els temps del Club Atlètic Palafrugell amb 3h:10:04.

Va formar part de l’organització de la Run4Cancer, i l’Entrebancada, i va impulsar l’equip de trail Trail team – Intersport 77.

Des del Club Atlètic asseguren que trobaran a “faltar la seva senzillesa, simpatia i proximitat”, i la qualifiquen d’una persona molt estimada dins del club per atletes joves i veterans. 


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).