Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Montserrat Abril imparteix ‘Perd la por a la il·lustració’ al Museu del Suro

Escrit per a 4 de Setembre de 2020

  • El taller gratuït tindrà lloc el dissabte a les 6 de la tarda al Museu del Suro.
  • La dibuixant Montserrat Abril, membre de l’Aula d’Art de Palafrugell, ensenyarà tècniques per a gaudir de l’acció de dibuixar.
  • L’activitat s’emmarca dins del Dia de l’Art i es relaciona amb la XI Biennal de Xavier Miserachs.

Demà a les 6 de la tarda, al Museu del Suro, tindrà lloc el taller de dibuix ‘Perd la por a la il·lustració’ amb la dibuixant Montserrat Abril. L’activitat va dirigida a majors de 6 anys que estiguin interessats en la il·lustració. Es tracta d’una activitat gratuïta amb motiu del Dia de l’Art.

Abril explica que ensenyarà un ampli ventall de tècniques i estris per a perdre la por al paper en blanc, experimentar i gaudir. Alguns exemples de les tècniques són dibuixar amb els ulls tancats o usar la mà que no s’empra habitualment.

Aquestes tècniques i consells ajudaran als assistents a trencar els hàbits, buscar noves fórmules i potenciar la creativitat, i no tant a la d’ensenyar tècniques de dibuix més figuratiu.

Activitat relacionada amb la Biennal i el Dia Internacional de l’Art

Durant el taller es realitzaran activitats que es relacionaran amb l’exposició de Leopoldo Pomés de la XI Biennal de Xavier Miserachs.

Per altra banda, també s’emmarca dins del Dia Internacional de l’Art que s’havia de celebrar al 15 d’abril, però que va quedar suspès a causa de la pandèmia.

Per acabar, recordar que és obligatori inscriure’s prèviament per correu electrònic a info@musudelsuro.cat o trucant al telèfon 972 30 78 25.

Podeu recuperar la conversa íntegra amb Montserrat Abril a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *