Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Mont-Ras acull l’exposició de Josep Pallach

Escrit per el 24 de Juliol de 2020

  • La Fundació Josep Pallach porta a Mont-ras l’exposició al voltant de la vida del pedagog empordanès.
  • L’exposició s’inaugura avui divendres i es podrà visitar durant tot el cap de setmana.

La Fundació Pallach celebra el centenari del naixement de Josep Pallach creant diferents activitats que recorden el pedagog i psicòleg català. Amb Josep Maria Soler, president de la Fundació, hem conversat també sobre com ha afectat la COVID-19 en aquests actes, que s’havien de fer en diferents ciutats catalanes.

La Fundació Pallach treballa per apropar els diferents agents educatius i socials per tal d’assumir que l’educació és tasca de tots i totes.

Dins les activitats del centenari, del naixament de Josep Pallach, la Fundació ha creat l’exposició, Josep Pallach: per l’educació i el compromís social. Una mostra que arriba a la Festa Major de Mont-ras, aquest divendres, després que no s’hagi pogut exposar a causa de la pandèmia.

En aquest sentit, el president de la Fundació, Josep Maria Soler, afirma que ha sigut dur anul·lar algunes de les activitats programades pel centenari, per culpa del confinament.

D’altra banda, Soler, explica que l’exposició servirà per conèixer la vida de Josep Pallach mitjançant objectes i frases seves.

A més, el president de la Fundació, apunta que si tot va bé, les activitats programades per el centenari arribaran a diferents punts de Catalunya, passat l’estiu.

Podeu trobar l’entrevista íntegra a en Josep Maria Soler en el següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).