Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Modificacions a l’aparcament del carrer Daró

Escrit per el 16 de Febrer de 2021

  • Aquesta era una demanda del veïnat de la zona, davant l’incivisme d’alguns conductors que l’utilitzaven per fer-hi curses.

Pau Lladó, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell ha explicat la motivació del consistori per fer diverses modificacions a l’aparcament del carrer Daró.

Durant la setmana passada es van realitzar tasques de condicionament a la zona d’estacionament situada al carrer Daró. Aquestes tasques han consistit en instal·lar diferents elements, per modificar l’aparcament. Així, aquest ha quedat més ordenat. Pau Lladó ha apuntat que aquesta modificació era una demanda dels veïns i veïnes de la zona que havien alertat a l’ajuntament de l’incivisme d’alguns conductors.

No obstant aquests canvis, Lladó ha recordat que es matenen el mateix nombre de places. Per evitar aquestes curses, s’han instal·lat unes tanques de separació a l’interior de l’aparcament per tal que els vehicles que hi transiten es vegin obligats a fer una circulació en ziga-zaga. Unes modificacions a l’aparcament del carrer Daró consensudes amb l’Associació de Veïns del carrer Ample.

Les actuacions de senyalització viària també van quedar llestes a finals de la setmana passada.

Millores a Llafranc

D’altra banda, en les darreres setmanes també s’han dut a terme actuacions al nucli de Llafranc. En concret, s’ha pintat senyalització horitzontal i s’ha reforçat la senyalització vertical al carrer Pella i Forgas i al carrer Rascassa de Llafranc. Amb les actuacions de pintura i col·locació de pilones es busca reduir la velocitat dels vehicles que circulen per aquella zona, sobretot durant els mesos de més afluència de gent que coincideix amb la temporada turística. Per Lladó, un dels objectius del departament de Mobilitat és arribar a tenir tots els carrers del terme municipal ben senyalitzats.

Aquesta planificació que es va consensuar amb els veïns de la zona i amb el Consell de Gestió i Participació de Llafranc.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).