Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Mishima, un vermut solidari a Llofriu, Palafrugell Canta i espectacles familiars entre els avançaments del Flors i Violes 2023

Escrit per el 31 de Març de 2023

  • El festival tindrà lloc del 28 d’abril a l’1 de maig.

Un concert de Mishima, un vermut electrònic solidari a Llofriu, el concurs Palafrugell Canta, espectacles familiars i propostes gastronòmiques. Són alguns dels avançaments de l’edició del Flors i Violes 2023 que se celebrarà del 28 d’abril a l’1 de maig.

L’organització del festival avança alguns esdeveniments de la programació de la nova edició del Flors i Violes. Començarà amb un acte inaugural a la plaça de Can Mario el divendres, 28 d’abril a les 21.30 hores. La Cia. David Moreno & Cristina Calleja portarà “Flotados”. Parem el món en un instant, un espectacle de llum, projeccions, música i dansa aèria. Vins i Licors Grau patrocinarà l’espectacle inaugural.

A més, es programaran concerts a l’espai dels Forns. El dissabte, 29 d’abril a les 22 hores hi actuarà Mishima. Però també, la formació Rock’n’Roll Brothers el divendres, 28 d’abril a les 23 hores, amb el concert especial 20 anys de rock. El diumenge, 30 d’abril a les 22 hores hi passarà la formació The Excitements.

Entre les activitats familiars, hi haurà propostes de màgia o circ. El dissabte, 29 d’abril a les 12 del migdia es farà el concert infantil Els superherois, “La Gran Aventura” de la companyia Pop per xics. I a les 18 hores, l’espectacle de màgia Fabulós del Mag Stigman. El diumenge, 30 d’abril la Cia. Penelope y Aquiles organitza dues activitats familiars. A les 12 del migdia l’espectacle de circ familiar Tentempié i a les 17.45 hores, El senyor de les Baldufes. Totes elles a la plaça del Priorat de Santa Anna.

També, s’ha avançat que el dilluns, 1 de maig a les 11 del matí es farà un vermut electrònic solidari amb Birres Braves a Llofriu.

Com és habitual en les últimes edicions, torna el concurs de talent musical Palafrugell Canta. Qui vulgui participar en la tercera edició, ja pot presentar les sol·licituds a florsivioles.cat fins al 16 d’abril. S’organitza conjuntament entre l’Institut de Promoció Econòmica i l’Àrea de Cultura. El millor duet o solista guanyarà un enregistrament d’un EP per poder difondre la seva música.

A més, durant tot el cap de setmana hi haurà el tradicional circuit amb una quarantena d’espais i carrers decorats. També, una zona de food trucks i concerts als Forns i el mercat d’artesans als carrers de la vila amb la col·laboració de l’Oohx!gen. Durant els dies del festival, es pot gaudir de la gastronomia de Palafrugell amb el menú Flors i Violes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).