Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Miquel Martín presenta “La Drecera” a Palafrugell

Escrit per el 9 d'Octubre de 2020

· L’acte serà aquest diumenge a les 12 del migdia a la Llibreria Vitela-Espai Fòrum

L’escriptor begurenc, fortament vinculat a Palafrugell, ha assolit un èxit magnífic amb la seva darrera novel·la. Un èxit totalment merescut, després d’anys de picar pedra amb les seves anteriors publicacions.

Miquel Martin en conversa a Ràdio Palafrugell

La drecera ens descriu un paisatge físic i humà desaparegut, víctima de la pressió urbanística. Miquel Martín i Serra reivindica, amb un llenguatge ric i molt lligat al territori, les arrels d’un poble situat entre la terra i el mar i ens ofereix, amb una delicadesa fora del comú, un relat exquisit i subtil sobre el trànsit a la vida adulta, el pas dels dies i les estacions, replegarà la seva mirada sobre l’entorn que el veu créixer i que sembla perillar cada cop més, amenaçat per un nou model de vida.

La Drecera és una novel·la de ficció però, tot i això, molta gent d’una o més generacions s’hi veurà clarament reflectida en coses com la nostra manera de ser i com vivíem anys enrere.

La conversa de diumenge comptarà amb la presència de l’Aniol Rafel de Edicions del Periscopi, editor del llibre, en un format de conversa entre els dos protagonistes

La Gemma Garcia, de la llibreria Vitela-Espai Fòrum, també ens fa cinc cèntims d’aquesta presentació, del llibre, de l’autor i de les mesures que cal emprar per assistir-hi


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).