Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


MICALE d’Art In Trash a l’Espai Cuixart

Escrit per el 22 d'Octubre de 2022

Des de l’espai Cuixart i després d’un estiu ple d’activitats ens continuen portant més propostes interessants. Ho fan dins el marc del festival Re_Palafrugell, que t´é lloc aquest proper cap de setmana 21, 22, 23 d’octubre i que gira entorn la reutilització i el medi ambient.

La proposta de l’Espai Cuixart, amb la qual inauguran les activitats d’aquesta tardor, ve de la mà d’un artista plàstic de trajectòria internacional procedent de l’Street Art i que té com a discurs fixar la polèmica entorn la deixalla i obrir melons de cara a fets com la injustícia, la desigualtat, el gènere i altres aspectes de la societat.

Aquests punts són per ART IS TRASH un motiu idoni per intervenir els carrers i els punts més cèntrics de la ciutat que visita, siguin Nova York, Tòquio, París, Madrid, Barcelona. Així ens parlar de les activitats de la Fundació Cuixart la Sílvia Arnau.

Art is Trash, un discurs diferent de la majoria dels artistes de l’Street Art actuals

La seva obra sobre tela és pròpia d’un pintor amb tècnica i amb sobrada experiència però a més a més, Art is Trash té un discurs molt diferent de la majoria dels artistes de l’street art actuals, amb un estil personal semblant a Basquiat. És un discurs que toca en el punt just per no deixar indiferent a l’espectador i proposa un art impactant i inclús instructiu i, a la vegada, destructiu. Aquesta proposta es podrà veure a partir del dia 22 d’octubre fins al 6 de gener a l’espai Cuixart de Palafrugell.

La inauguració serà dissabte dia 22 d’octubre amb una intervenció d’art en viu de la mà de ART IS TRASH a partir de les 7 de la tarda. L’exposició es podrà visitar cada dissabte de les 10h a la 13h i de les 18h a les 20.30h i els diumenges de 10h a 13h. També visites concertades al telèfon 640 097424.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint