Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Més de 85.000 visites a l’APP Palafrugell al Mòbil

Escrit per el 8 de Juliol de 2020

  • La novetat introduïda el 22 de juny per poder consultar l’aforament de les platges ha disparat les visites i descàrregues de l’aplicació.

Des que el passat mes de juny es va incorporar la novetat de poder consultar l’aforament de les platges, hi ha hagut més de 85.000 visites a l’APP Palafrugell al mòbil. A més, en els darrers dies s’han registrat unes 5.000 noves descàrregues de l’aplicació. Les visites solen fer-se els caps de setmana que és quan hi ha més afluència turística.

Pau Lladó, segon tinent d’alcalde destaca el creixement de l’aplicació en les darreres setmanes. A més, apunta que les xifres demostren que és una eina útil i que l’aforament de les platges interessa.

Les visites del mes de juny pràcticament arriben a les 86.000. Un fet que suposa un gran increment, ja que entre el gener i el maig les visites se situaven en les 5.000.

Unes dades que, segons Lladó, denoten que la creació d’aquesta aplicació ha estat un encert. Aquesta afirmació, també se sustenta gràcies a la xifra de descàrregues que en el passat mes de juny es van situar en més de 5.000.

En aquesta línia, s’ha mostrat convençut que en aquest mes de juliol se seguirà aquesta tendència a l’alça. S’ha de destacar que la mitjana habitual de visites a l’APP se situava entorn de les 2.000 visualitzacions.

Properes novetats

D’altra banda, l’APP Palafrugell al mòbil incorporà novetats en les properes setmanes. Una d’elles ja us la va avançar Ràdio Palafrugell i té relació amb l’aplicació de les platges. En els propers dies s’ha d’incorporar el color taronja que significarà que la platja està per sobre del 75% d’ocupació. En aquest sentit, Pau Lladó, explica que esperen que aquesta novetat ajudi a disminuir les cues als accessos a la sorra que s’han format els darrers dos caps de setmana.

Per tal que aquestes bones xifres de descàrregues i visites no sigui passatgera, Lladó apunta que treballaran per continuar innovant la APP. En aquest sentit, aquesta setmana hem conegut que amb la posada en marxa del bus turístic Julivia a través de l’aplicació es podrà conèixer la ubicació exacte del bus.

Així doncs, esperen que amb aquest novetats que aniran introduint, les més de 85.000 visites a l’APP Palafrugell al Mòbil no siguin un fet puntual.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).