Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Més de 8.000 mascaretes repartides a Palafrugell

Escrit per el 15 d'Abril de 2020

  • La iniciativa comarcal impulsada per Sergi del Rio ja ha fet arribar aquest material a farmàcies i col·lectius vulnerables de Palafrugell i Mont-ras.

Des de l’inici de la crisi del coronavirus en Sergi del Rio i la Cristina, socis d’una botiga de tatuatges de Calonge van impulsar la producció de mascaretes arreu del Baix Empordà. Gràcies a la implicació altruïsta de la gent són més de 8.000 les mascaretes repartides a Palafrugell i Mont-ras.

La Laura Cama, portaveu del CDR Peix Fregit explica que a nivell del municipi i de Mont-ras hi ha més de 90 voluntàries que participen en l’elaboració d’aquest material de protecció davant del coronavirus.

A més, destaquen que pràcticament un de cada tres veïns i veïnes d’aquests dos municipis tenen una mascareta elaborada per ells. Així, la Laura remarca que ja són més de 8.000 les mascaretes que han repartit a Palafrugell i Mont-ras.

En aquesta línia, explica que estan produint al voltant de 900 mascaretes per dia. No obstant això, encara no arribin a cobrir la demanda que hi ha a les farmàcies.

Roba amb estampats infantils per a fer-ne pels nens i nenes

Malgrat que continuaran treballant per fer i portar aquestes mascaretes a les llars de tothom que les necessiti s’han plantejat el següent repte. Davant del desconfinament progressiu que pot haver-hi en les properes setmanes fan una crida per obtenir roba amb estampats infantils.

La Laura, també ha apuntat a que totes les mascaretes que s’han fet han passat per la bugaderia abans d’entegar-les. A més, a diferència de les que es volen repartir en els propers dies arreu del país, aquestes són reutilitzables.

Per poder col·laborar en l’aportació de roba de cotó 100% per a fer mascaretes o per si en necessiteu a Palafrugell i Mont-ras us podeu posar en contacte a través del Facebook del CDR Peix Fregit.


Opinions dels lectors
  1. Maria dolores el 15 d'Abril de 2020 a les 13:49

    Estoy super agradecida,de poder participar con vosotros,y en todo lo que pueda ayudar lo haré, me encanta colaborar en mi pueblo y siempre lo haré, dentro de mis posibilidades,este grupo me parece humano en todos los sentidos y creo que en el momento que estamos,de esta se sale y todos nos podremos ver gracias todos por la labor,de corazón os mando un abrazo muyyy grande,siempre hay personas Buenas y aquí se de muestra, gracias, gracias y gracias no hay palabras para describir la que siento en estos momentos. Abrazo para todos.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).