Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Més de 8.000 mascaretes repartides a Palafrugell

Escrit per a 15 d'Abril de 2020

  • La iniciativa comarcal impulsada per Sergi del Rio ja ha fet arribar aquest material a farmàcies i col·lectius vulnerables de Palafrugell i Mont-ras.

Des de l’inici de la crisi del coronavirus en Sergi del Rio i la Cristina, socis d’una botiga de tatuatges de Calonge van impulsar la producció de mascaretes arreu del Baix Empordà. Gràcies a la implicació altruïsta de la gent són més de 8.000 les mascaretes repartides a Palafrugell i Mont-ras.

La Laura Cama, portaveu del CDR Peix Fregit explica que a nivell del municipi i de Mont-ras hi ha més de 90 voluntàries que participen en l’elaboració d’aquest material de protecció davant del coronavirus.

A més, destaquen que pràcticament un de cada tres veïns i veïnes d’aquests dos municipis tenen una mascareta elaborada per ells. Així, la Laura remarca que ja són més de 8.000 les mascaretes que han repartit a Palafrugell i Mont-ras.

En aquesta línia, explica que estan produint al voltant de 900 mascaretes per dia. No obstant això, encara no arribin a cobrir la demanda que hi ha a les farmàcies.

Roba amb estampats infantils per a fer-ne pels nens i nenes

Malgrat que continuaran treballant per fer i portar aquestes mascaretes a les llars de tothom que les necessiti s’han plantejat el següent repte. Davant del desconfinament progressiu que pot haver-hi en les properes setmanes fan una crida per obtenir roba amb estampats infantils.

La Laura, també ha apuntat a que totes les mascaretes que s’han fet han passat per la bugaderia abans d’entegar-les. A més, a diferència de les que es volen repartir en els propers dies arreu del país, aquestes són reutilitzables.

Per poder col·laborar en l’aportació de roba de cotó 100% per a fer mascaretes o per si en necessiteu a Palafrugell i Mont-ras us podeu posar en contacte a través del Facebook del CDR Peix Fregit.


Opinions dels lectors
  1. Maria dolores   On   15 d'Abril de 2020 at 13:49

    Estoy super agradecida,de poder participar con vosotros,y en todo lo que pueda ayudar lo haré, me encanta colaborar en mi pueblo y siempre lo haré, dentro de mis posibilidades,este grupo me parece humano en todos los sentidos y creo que en el momento que estamos,de esta se sale y todos nos podremos ver gracias todos por la labor,de corazón os mando un abrazo muyyy grande,siempre hay personas Buenas y aquí se de muestra, gracias, gracias y gracias no hay palabras para describir la que siento en estos momentos. Abrazo para todos.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *