Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Més de 600 infants han participat avui en una “Gimcana científica” a Palafrugell

Escrit per a 22 de novembre de 2022

  • Els i les participants han pogut descobrir un munt d’activitats relacionades amb diferents branques de la ciència.

Al llarg del dia d’avui, al voltant de 625 nens i nenes de Palafrugell participen en una “Gimcana científica“, organitzada per l’àrea d’Educació amb l’empresa Enginy-era, arran d’una proposta del Consell d’Infants. En l’activitat, que ha tingut lloc a la Bòbila, hi ha participat l’alumnat de 6è de primària i de 1r d’ESO de tots els centres de primària i de secundària del municipi. 

A través d’aquesta “Gimcana científica”, els nens i les nenes participants han pogut descobrir un munt d’activitats relacionades amb diferents branques de la Ciència (biologia, medi ambient, geologia, òptica, física, química, etc.) i les matemàtiques. L’activitat ha comptat amb la col·laboració de tots els centres de primària i de secundària del municipi.

El Consell d’Infants de Palafrugell disposa d’una partida econòmica assignada del pressupost municipal. Durant les diverses sessions del Consell d’Infants, que es realitzen cada curs escolar, es decideix amb què s’assigna aquesta partida econòmica.

Aquest últim curs 2021-2022, el Consell d’Infants de Palafrugell va decidir que la partida econòmica es destinaria a oferir una activitat de ciència, per a tots els nens i totes les nenes del municipi que han estat representats i representades pel Consell d’Infants de Palafrugell.

Abans de començar la jornada, n’hem parlat al matinal de Ràdio Palafrugell amb la regidora d’Educació, la Mònica Alcalà
Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *