Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Més de 500 entrevistes de feina a la setena Jornada d’Oportunitats Laborals de Palafrugell

Escrit per a 22 de Març de 2023

La setmana passada es va celebrar a Palafrugell la 7a Jornada d’Oportunitats Laborals, organitzada per l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP). En la sessió de divendres, es van realitzar 574 entrevistes de feina entre empreses i persones en cerca de feina. En total, hi van participar 164 persones en recerca de feina i 42 empreses amb 109 ofertes laborals, que suposen 248 vacants, amb diferents ofertes de feina en sectors com l’hostaleria, comerç, atenció al client, manteniment, oficina o mecànica, entre d’altres.

La Jornada d’Oportunitats Laborals té com a objectiu posar en contacte empreses de la zona que busquen treballadors/es amb persones que busquen feina, ja sigui per a feines de temporada o permanents. A més a més, també es van realitzar diverses xerrades adreçades a empreses i persones treballadores, així com a persones en recerca de feina i/o emprenedores, que van tractar temes com les professions més demandades en el futur o com arribar als clients.

Durant la jornada, també es va fer entrega dels reconeixements Dona i Empresa, que són un reconeixement a les empreses que destaquen en el seu compromís amb la igualtat de gènere i la promoció de les dones en el món laboral. Les guardonades són un exemple del que la dona ha estat, és i serà, lluitant en el passat, per transformar el present i construir el futur del municipi. Les empreses guardonades van ser: Anna Centre Estètica, Aurora Home, Bany, Centre de fisioteràpia TARS, Centre de massatges i estètica, El Bressol, L’Eix centre de pedagogia corporal, Gimnàs Dinàmic, Magda Floristes, Perfumeria Rosa, Perruqueria Paquita, Restaurant Pa i Raïm i Tourist Service Llafranc.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *