Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Més de 3.200 infants de famílies amb dificultats econòmiques de la comarca de Girona, van rebre una joguina la nit de reis

Escrit per el 14 de Gener de 2021

  • Creu Roja Joventut va repartir joguines a més de 3.200 infants de les comarques gironines.
  • Parlem amb Sofia Font, de Creu Roja Palafrugell, per conèixer els resultats de la campanya al nostre municipi.
  • “Cap nen sense joguina”, ha estat tot un èxit a Palafrugell i voltants.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, entrevista per Rafel Corbí.

Creu Roja Joventut ha donat per finalitzada la 28a Campanya de Joguines “Els Seus Drets en Joc” destinada als infants de famílies vulnerables de les comarques de Girona. La campanya, que pretén dotar les famílies en dificultat social amb nens i nenes a càrrec seu, de jocs i joguines, s’emmarca en un sistema de treball real amb aquestes persones perquè es compleixin els objectius de transmissió de valors i joc saludable. En aquesta campanya, hi han participat 15 assemblees locals i comarcals de la institució humanitària, que donen cobertura als més de 200 municipis de les comarques de Girona.

Cap nen sense joguina

En el cas de Palafrugell, la mateixa campanya anomenada “Cap nen sense joguina”, ha estat tot un èxit. Parlem amb Sofia Font, de Creu Roja Palafrugell, per conèixer els resultats de la campanya d’enguany al nostre municipi.

La pandèmia de la COVID-19 ha generat una crisi econòmica i social que ha afectat gran part de la població catalana i ha incrementat la demanda de sol·licitud de joguines. Tot i això, la Sofia ens presenta els magnífics resultats de la campanya. Amb els quals han pogut traspassar fronteres i ajudar a altres municipis voltants.

En aquest context, la campanya s’ha readaptat per donar resposta a totes aquestes demandes: Apostant també per la donació d’aportacions econòmiques en línia i, així, garantir i minimitzar els riscos de contagi. Tant dels receptors de joguines, com del conjunt de persones voluntàries i tècniques que treballen per fer-la possible.

A continuació, la Sofia Font aprofita la nostra sintonía per agraïr a totes les entitats i persones individuals que han fet possible la campanya.

Major implicació i participació de la ciutadania

Convé ressaltar la implicació d’un equip de 136 persones voluntàries i la col·laboració de 108 empreses a la comarca de Girona. Així com la participació de la ciutadania, que ha permès distribuir joguines a 3.244 infants de les comarques gironines. En el cas de Palafrugell, han notat una major implicació i participació de la ciutadania.

Per concloure, recordar que Creu Roja Joventut es troba treballant de forma continuada per poder ajudar al màxim de persones que ho necessitin. Així com treballen per al suport escolar en aquests difícils temps per la situació d’urgència educativa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).