Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Mateu Ciurana presenta una novel·la sobre Ava Gardner a la biblioteca

Escrit per el 15 de Juny de 2023

  • L’activista cultural palafrugellenc Lluís Molinas farà la introducció de la presentació.

Mateu Ciurana presenta una novel·la sobre l’actriu Ava Gardner a la biblioteca de Palafrugell. L’activista cultural palafrugellenc Lluís Molinas farà la introducció de la presentació aquest divendres, 16 de juny a les 18 hores.

Ava al Paradís. Els tres dies que Ava Gardner va desaparèixer del rodatge de Tossa de Mar és la tercera novel·la del periodista Mateu Ciurana. Barreja realitat i ficció per conèixer més sobre l’actriu que va visitar Tossa de Mar, a principis dels anys 50, per rodar la pel·lícula Pandora i l’holandès errant. La protagonitzava Gardner i James Mason. En parla l’autor, Mateu Ciurana.

A Tossa de Mar, Gardner va tenir una relació amb l’actor, poeta, presentador i torero Màrius Cabré. Però, al mateix temps, tenia una relació amb Frank Sinatra als Estats Units, el qual va venir a Catalunya per comprovar si els rumors que li havien arribat eren certs.

A partir dels fets reals, Ciurana desenvolupa una història de ficció sobre la desaparició d’Ava Gardner en una casa de pagès. A més, un capítol del llibre està dedicat a Lluís Molinas.

Mateu Ciurana és periodista, cineasta, escriptor i gestor cultural de Caldes de Malavella. Ha treballat en diverses emissores de ràdio i també, n’ha gestionat com QuartFM o CaldesFM. A part, ha escrit i dirigit curtmetratges.

Per assistir a la presentació de la biblioteca, cal trucar prèviament al 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).