Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Torna la 35a Marxa de la Garoina

Escrit per el 15 de Setembre de 2021

  • Després de posposar l’edició de l’any 2020, la Marxa de la Garoina torna per celebrar la seva 35a edició.
  • Conversem amb en Carles Abras de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell.

Després de posposar l’edició de l’any 2020, la Marxa de la Garoina torna per celebrar la seva 35a edició. Amb la intenció de donar a conèixer la ruta i altres detalls sobre l’edició d’enguany, contactem amb en Carles Abras de l’Agrupació excursionista de Palafrugell.

Abans de preguntar a en Carles sobre l’edició d’enguany, aquest recorda que és la tradicional Marxa de la Garoina de Palafrugell i voltants i que engloba l’activitat.

La 35a edició de la Marxa de la Garoina, tindrà com a punt de trobada els Ametllers. Enguany, l’hora de sortida és entre la franja horària de les 7 i les 9 del matí del diumenge 19 de setembre. Aquesta és una de les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 que ha implantat la Marxa de la Garoina.

Sobre les rutes de la 35a edició, Abras declara que són més senzilles que les de darreres edicions abans de la COVID-19 i eviten el contacte i les aglomeracions. La marxa llarga serà de 15 km i 450 m de desnivell i la marxa curta de 8 km i 150 m de desnivell.

La 35a Marxa de la Garoina, adaptada a totes les mesures de seguretat i prevenció

A banda de les diferents mesures exposades anteriorment, l’organització ha fet els trams d’entrada i sortida molt més amples. Altrament, els avituallaments estaran separats per cada marxa. Des de l’AEP es demana que tothom porti el seu recipient per l’aigua. Pel que fa al menjar, tot serà empaquetat.

Les inscripcions a l’activitat es poden realitzar a través del formulari en línia dipsonible a l’enllaç directe adjunt.

Disposeu de tota la informació detallada sobre l’activitat al web de l‘Agrupació Excursionista de Palafrugell. A continuació, disposeu de l’entrevista completa amb en Carles Abras al reproductor.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).