Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Marlon Veitl, nou president de Costa Brava Hotels de Luxe

Escrit per el 19 de Gener de 2021

  • L’associació Costa Brava Hotels de Luxe, engloba 17 hotels de 5 i 4 estrelles.
  • L’actual director i propietari de l’Hotel Vistabella de Roses serà el substitut de Xavier Rocas, president de l’associació els darrers quatre anys.

Davant la notícia de la designació del nou president de Costa Brava Hotels de Luxe (CBHL), Ràdio Palafrugell ha establert contacte amb Marlon Veitl per conèixer de primera mà quin és l’estat actual de l’associació que aplega la millor oferta hotelera del litoral i prelitoral gironí. A continuació, compartim amb l’audiència les paraules del nou responable de la marca CBHL.

Marlon Veitl agafa el relleu de Xavier Rocas – director de l’Hotel Mas de Torrent. Forma part de la tercera generació Veitl a l’Hotel Vistabella, un hotel boutique romàntic de 34 habitacions i 5 estrelles situat a primera línia de mar a la població de Roses

Trajectòria de Marlon Veitl 

Marlon Veitl (Figueres, 1984) prové d’una família estretament lligada a l’hostaleria i a la Costa Brava. Nét dels fundadors de l’Hotel Vistabella -creat el 1963-, en Marlon s’ha forjat com a persona i professional veient créixer aquest luxós establiment de Roses.

Costa Brava Hotels de Luxe 

L’origen del turisme a la Costa Brava es remunta a principis del passat segle XX. Des d’aleshores, l’oferta ha anat creixent progressivament. Per aquest motiu, els objectius principals de Costa Brava Hotels de Luxe són: agrupar una oferta hotelera de més qualitat i generar sinergies amb altres sectors de luxe (gastronomia, shopping, golf, cultura, etc.). Així com facilitar l’accés a la informació sobre aquest segment de l’oferta hotelera i generar més satisfacció al client final.

L’objectiu conjunt de l’associació nascuda el 2012, és reforçar la imatge de marca del destí Costa Brava amb tots els hotels i serveis de gran qualitat que ofereix.

L’associació Costa Brava Hotels de Luxe, engloba 17 hotels de 5 i 4 estrelles. Tots situats a diverses poblacions de les comarques de l’Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva. A continuació, en Marlon exposa quines són les qualitats que caracteritzen als hotels associats.

Un altre punt important és la distinció d’hotels petits i de zones paisatgístiques a la Costa Brava. A CHBL, busquen enamorar l’ànima del turista a través de l’experiència en els seus hotels. I naturalment, en el territori de la Costa Brava.

Finalment, en Marlon comparteix com ell i els demés associats observen i treballen tot seguint l’evolució de la pandèmia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).