Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


‘Marismas’, un thriller a l’Empordanet

Escrit per el 25 de Març de 2022

  • La presentació tindrà lloc a les 7 del vespre a la Biblioteca de Palafrugell.
  • Es tracta d’un thriller ambientat a l’Empordanet.

Avui, a les 7 del vespre, es presenta el llibre Marismas a la sala polivalent de la Biblioteca. Es tracta d’un thriller d’intriga ambientat a l’Empordà i escrit a 4 mans, entre una mare i un fill, Beatriz Roger i Luiso Soldevila.

El protagonista és un detectiu enamorat de la Costa Brava i casat amb una noia de Llafranc. Durant una nit de Nadal, hi haurà una desaparició a la gola del Ter que haurà d’investigar.

Els dos autors resideixen a Barcelona, però per a ells el nostre municipi és la seva llar i una terra que els ha vist créixer. Per aquesta raó, no van tenir cap dubte a l’hora d’escollir la ubicació de la narrativa.

El nom de Marismas el van tenir molt clar i fa una clara al·lusió als Aiguamolls de l’Empordà, l’indret on succeeix bona part de la narrativa. A més, defensen que tot i ser un espai bucòlic, pot tenir una part fosca durant els dies curs de l’hivern.

Un llibre a quatre mans

Beatriz Roger i Luiso Soldevila reconeixen que treballar a quatre mans té coses bones i dolentes. En el seu cas, els ha ajudat a tenir més idees, però ha requerit molta planificació i coordinació.

Als dos autors els agrada la novel·la negra. A més, ja han compartit alguns projectes junts, tanmateix encara no saben si sortiran a la llum.

Per acabar, cal recordar que les places són limitades i es poden reservar prèviament a la Biblioteca de Palafrugell, al telèfon 972 30 48 09 o al correu biblioteca@palafrugell.cat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).