Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Maribel Torres presenta “Cartes marcades” a Calonge

Escrit per el 24 de Novembre de 2023

  • La presentadora dels podcasts Sí, i què i En clau de dona de Ràdio Palafrugell, Rita Valero, en farà la presentació.

Maribel Torres presenta la novel·la de ficció Cartes marcades a Calonge. Explica la història d’una cooperant d’una ONG que ajuda a dones provinents d’Europa de l’Est explotades per les màfies de prostitució. Però, un dia desapareix i l’Adriana i en Pau han d’investigar el cas per trobar-la.

Els dos detectius tornen a protagonitzar una de les novel·les de Torres i tindran dubtes sobre si la podran trobar o no. A més, la investigació els posarà en unes situacions que hauran d’enfrontar-se a les seves pors.

Per tenir més informació sobre aquests casos, Torres va posar-se en contacte amb una associació que ajuda a dones que es dediquen a la prostitució forçadament.

L’autora, Maribel Torres Garcia, va néixer l’any 1968. Ha format part del consell de redacció de la revista olotina A 440 m sobre el nivell del mar durant deu anys. És l’autora dels reculls de contes De somnis i cendres i Ossos de Fira i de contes en reculls col·lectius. També, de les novel·les Aquí mano jo i El despertar del navegant. El 2016 va guanyar el primer Premi de Narrativa Curta Colada de Lletres de l’Associació Garrotxa. A més, col·labora en iniciatives culturals i literàries a Olot.

La presentació serà el dissabte, 25 de novembre a les 12 del migdia a la llibreria Rals Llibres de Calonge, al carrer Major, 13. La presentadora dels podcasts Sí, i què i En clau de dona de Ràdio Palafrugell, Rita Valero, en farà la presentació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).