Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Mapa interactiu amb l’evolució del coronavirus a Catalunya

Escrit per el 29 de Març de 2020

  • El departament de Salut posa a disposició de la ciutadania aquest mapa per veure com evoluciona la pandèmia al país.
  • Des del SSIBE informen d’una tercera mort al centre Palafrugell Gent Gran

Des del departament de Salut de la Generalitat ha tret a la llum el mapa interactiu amb l’evolució del coronavirus a Catalunya. Es detalla l‘evolució de la COVID-19 per zones i municipis, on s’indica el nombre de malalts per cada 100.000 habitants.

El mapa es troba disponible a la pàgina web del departament de Salut. A més, aquesta nova eina que permet consultar el nombre de casos positius, també dona la possibilitat de saber la incidència per gènere, edat i data.

Aquest mapa interactiu s’ha posat en marxa aquesta passada matinada, tot i que feia dies la consellera, Alba Vergés, ja ho havia avançat.

D’altra banda, també s’informa sobre els resultats de les anàlisis que s’han fet des de principi del mes de març. És a dir, s’especifiquen els positius i negatius que s’han fet a diferents persones. En aquest sentit, fins el passat 27 de març, de les 30.717 proves, 12.759 han donat positius i 16.138, negatiu.

La informació s’actualitza diàriament amb les últimes dades recollides pel sistema de salut.

3 morts a Palafrugell, 122 casos al Baix Empordà

Al Baix Empordà, els Serveis de Salut Integrals Baix Empordà van confirmar ja hi ha 122 positius per coronavirus. D’aquests, 31 pacients estan ingressats a l’Hospital de Palamós. A més, 53 són professionals sanitaris, dels quals un està ingressat. D’altra banda, 27 professionals es troben en aïllament mentre esperen els resultats. 

Respecte al nombre de casos a Palafrugell, des del SSIBE van informar de la tecera mort per coronavirus al centre Palafrugell Gent Gran. A més, hi ha cinc pacients que esperen els resultats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).