Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Guillem Martínez presenta “Los Domingos” a la Biblioteca

Escrit per a 8 de Setembre de 2021

  • Demà dijous l’escriptor, periodista i guionista Guillem Martínez presentarà “Los Domingos” al Pati de la Biblioteca.
  • La introducció a l’acte anirà a càrrec d’en Gerard Prohias i en Cyril Torres.

Dediquem una nova pausa del Matinal de Ràdio Palafrugell a la cultura literària del municipi. En aquesta ocasió, contactem amb l’escriptor, periodista i guionista Guillem Martínez. El qual presentarà la seva darrera obra “Los Domingos demà al Pati de la Biblioteca Municipal de Palafrugell.

En la primera part de l’entrevista, preguntem a Martínez sobre el contingut de l’obra “Los Domingos. A continuació, comparteix com l’obra resulta el recull de la sèrie d’articles propis que publicava cada diumenge al seu diari digital Contexto (CTXT). Uns texts que “contradeien la política i parlaven de fets biogràfics, perceptius i fets de la vida“.

Altrament, preguntat sobre els orígens de la idea de l’obra, Martínez declara que el seu amic i crític literari Ignacio Echevarría, li va proposar de publicar-los. I així ho van fer en mans de l’editorial Anagrama.

Una obra “llunyana i propera del periodisme”

Preguntat sobre el gènere de l’obra, Martínez ho classifica com a periodístic. Tot i que detalla que ho fa d’una manera literària, explicant “petites grans veritats de la vida, universals”.

A continuació, Guillem Martínez descriu el seguit d’obres que recull “Los domingos” com uns “poemes breus que intenten arribar a un final insospitat” i que alhora presenten reflexions biogràfiques de Martínez.

Finalment, recordar que l’activitat es desenvoluparà demà a les 19 h al Pati de la Biblioteca si les condicions meteorològiques ho permeten. La introducció anirà a càrrec d’en Gerard Prohias i en Cyril Torres. A continuació, adjuntem l’entrevista íntegra amb en Guillem Martínez, autor de “Los domingos”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *