Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Guillem Martínez presenta “Los Domingos” a la Biblioteca

Escrit per el 8 de Setembre de 2021

  • Demà dijous l’escriptor, periodista i guionista Guillem Martínez presentarà “Los Domingos” al Pati de la Biblioteca.
  • La introducció a l’acte anirà a càrrec d’en Gerard Prohias i en Cyril Torres.

Dediquem una nova pausa del Matinal de Ràdio Palafrugell a la cultura literària del municipi. En aquesta ocasió, contactem amb l’escriptor, periodista i guionista Guillem Martínez. El qual presentarà la seva darrera obra “Los Domingos demà al Pati de la Biblioteca Municipal de Palafrugell.

En la primera part de l’entrevista, preguntem a Martínez sobre el contingut de l’obra “Los Domingos. A continuació, comparteix com l’obra resulta el recull de la sèrie d’articles propis que publicava cada diumenge al seu diari digital Contexto (CTXT). Uns texts que “contradeien la política i parlaven de fets biogràfics, perceptius i fets de la vida“.

Altrament, preguntat sobre els orígens de la idea de l’obra, Martínez declara que el seu amic i crític literari Ignacio Echevarría, li va proposar de publicar-los. I així ho van fer en mans de l’editorial Anagrama.

Una obra “llunyana i propera del periodisme”

Preguntat sobre el gènere de l’obra, Martínez ho classifica com a periodístic. Tot i que detalla que ho fa d’una manera literària, explicant “petites grans veritats de la vida, universals”.

A continuació, Guillem Martínez descriu el seguit d’obres que recull “Los domingos” com uns “poemes breus que intenten arribar a un final insospitat” i que alhora presenten reflexions biogràfiques de Martínez.

Finalment, recordar que l’activitat es desenvoluparà demà a les 19 h al Pati de la Biblioteca si les condicions meteorològiques ho permeten. La introducció anirà a càrrec d’en Gerard Prohias i en Cyril Torres. A continuació, adjuntem l’entrevista íntegra amb en Guillem Martínez, autor de “Los domingos”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).