Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Setembre amb noves activitats i jornades de formació a la Biblioteca

Escrit per el 2 de Setembre de 2021

  • El director de la Biblioteca Municipal Joan Soler presenta les activitats programades per aquest mes de setembre 2021.
  • D’entre la programació, destaca la presentació de les jornades de formació en robòtica Lego i en fotografia digital i edició d’imatges.

Amb la finalització del mes d’agost, la Biblioteca Municipal presenta la nova agenda d’activitats per aquest mes de setembre 2021. A l’atenció del director de la casa, en Joan Soler, coneixem el seguit d’activitats que han preparat. D’entre elles, trobem presentacions de llibres, taules rodones, hores del conte i jornades de formació i formació TIC.

En primer lloc, Soler presenta l’activitat que tindrà lloc a l’Espai Arteca avui a les 19 h: “Paisatges del confinament – Calella, Aigua Xelida, Llafranc, Aiguablava – “. A càrrec de l’artista Manel Bosch.

En segon lloc, el divendres 3 a les 19 h a la Sala o al Pati de la Biblioteca (segons previsió meteorològica) tindrà lloc un diàleg de poemes entre l’escriptor Josep Maria Fonalleras i l’escriptor Jordi Llavina. I amb la introducció, a càrrec d’en Guillem Terribas.

D’entre la programació pels i les més menudes, s’hi troba l’hora del conte: “L’abric” a càrrec de La Senyoreta (La Perleta). En l’àudio de continuació, la Susana Ruiz de la Biblioteca comparteix més informació sobre el conte protagonista.

Abans de presentar l’oferta formativa a la biblioteca, Soler recorda la presentació del llibre “Los Domingos” del dijous 9 a les 19 h al Pati de la Biblioteca. Amb la introducció d’en Gerard Prohias i en Cyril Torres.

Formació en robòtica lego i en TIC a la Biblioteca

Amb l’inici del setembre comença la formació als centres educatius de la població. Altrament, també ho fa la formació a la biblioteca. En aquest sentit, s’han programat diverses sessions de formació en robòtica Lego adreçada a nenes i nens de 6 a 8 anys.

D’altra banda, també s’han organitzat jornades formatives per a joves i adults en fotografia digital, àlbum digital i edició d’imatges (Gimp). Així les presenta el director de la biblioteca a continuació.

Per concloure, en Joan Soler aprofita per recordar el procés d’inscripció a les diferents activitats i jornades formatives de la Biblioteca Municipal. Telèfon: 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).