Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’obra ‘No cal anar a l’Havana’ de Marc Artigau es representa a Palafrugell

Escrit per a 2 de Juliol de 2021

  • Conversa amb Cristina Arenas, una de les actrius que protagonitzen aquesta història que posa la mirada en les havaneres.
  • Sense fer una revisió de les lletres, es critica en to irònic el que diuen peces tan emblemàtiques com Lola la tavernera

Avui divendres a les 21h l’obra No cal anar a l’Havana de Marc Artigau es representa al Teatre Municipal de Palafrugell. Es tracta d’una obra en el que el fil conductor són les havaneres i de com les més antigues encara perduren actualment. En aquest sentit, des de Ràdio Palafrugell ens posem en contacte amb Cristina Arenas, que conjuntament amb Miquel Malirach i Ignasi Guasch protagonitzen aquest espectacle.

Primer de tot, Cristina Arenas destaca el text de Marc Artigau que té la capacitat de crear un univers de festa major. Tot i que també hi ha la part crítica amb allò que diuen les lletres d’algunes havaneres.

No obstant això, aquesta “crítica” es fa des del riure i posant en valor les tradicions autòctones.

Cada un dels actors que protagonitzen l’obra interpreten a diversos personatges. En aquest sentit, Arenas fa un monòleg en el paper de Lola la tavernera on aquesta analitza la cançó, però sempre en clau d’humor.

Una revisió de les lletres d’algunes havaneres, però que en cap cas vol ser una denúncia perquè aquestes es deixen de tocar.

Aquest espectacle vol ser un homenatge a les nits de rom cremat, el qual per les restriccions COVID, no es podrà servir abans de començar l’espectacle. La funció tindrà lloc avui a les 21h al Teatre Municipal de Palafrugell. Podeu adquirir entrades a través del web de Cultura i també, directament a taquilla.

D’altra banda, podeu recuperar l’entrevista íntegra amb l’actriu gironina Cristina Arenas al següent enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *