Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Lluís Ros: “Volem una plaça Nova millor”

Escrit per a 8 de Gener de 2020

  • El regidor d’Obra Pública respon a les crítiques fetes pel PSC al voltant de la nova ordenació de les terrasses de plaça Nova i Promontori.

Lluís Ros, regidor d’Obra Pública ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per donar explicacions al voltant de la reordenació de les terrasses de places Nova i Promontori de Llafranc. També ha respost a les crítiques que s’han fet des del PSC de Palafrugell. Segons Lluís Ros “volem una plaça Nova millor i més segura” i la nova ordenació de terrasses ho aconseguirà.

Primer de tot, Ros s’ha mostrat sorprès per les crítiques de l’oposició. Ha destacat que no entén com es pot criticar una proposta que encara no s’ha dut a terme.

En aquest sentit, el regidor d’Obra Pública ha remarcat que estan en converses amb els establiments afectats. Així, aquest matí han tingut una reunió que valora com a positiva i s’han emplaçat per d’aquí 15 dies.

Segons ha explicat a Ràdio Palafrugell, l’ordenança municipal que regula la via pública assenyala que el 50% de la plaça ha de ser d’ús públic. Una proporció que no es compleix en l’actualitat. Per tant, això suposarà que tots els establiments perdran metres d’ocupació.

Respecte a la plaça Promontori de Llafranc, Ros ha explicat que les converses ja estan enllestides i que l’acord ha estat més àgil.

Una plaça Nova més segura

Una de les prioritats que ha portat al consistori a prendre aquesta decisió és millorar la seguretat de la plaça. En definitiva, segons Lluís Ros “volem una plaça Nova millor”.

Així, el regidor ha explicat que la proposta municipal fa que les terrasses deixaran de ser instal·lades davant de cada local. En aquest sentit, totes elles es concentraran a la part sud de la plaça, davant de la pastisseria Merci i el cafè Orient.

D’altra banda, una de les crítiques del PSC de Palafrugell era el fet que aquest projecte l’hagi dut a terme una empresa externa. Els socialistes reclamen que aquesta feina la podien haver fet tècnics del consistori. Lluís Ros, per la seva banda, justifica l’externalització d’aquest servei per la manca d’experiència que tenien.

A més, també s’han respost altres crítiques que ha fet públiques el PSC de Palafrugell al voltant d’aquesta ordenació. Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Lluís Ros a l’enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *