Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Lloguer de bicicletes en benefici de Càritas Palafrugell

Escrit per el 12 de Maig de 2020

  • E!bikes Area ofereix llogar una bicicleta durant una hora per 5 euros. Un import destinat íntegrament a Càritas Palafrugell.

Durant aquesta setmana E!bikes Area ha posat en marxa la iniciativa “Descobreix la mobilitat” emmarcada dins d’una setmana solidària. Així, ofereix lloguer de bicicletes en benefici de Càritas Palafrugell.

Noves mostres de solidaritat davant la situació generada pel COVID. Durant aquesta setmana pel preu de 5 euros es pot llogar una bicicleta durant una hora al dia. Jordi Anticó, responsable de E!bikes Area explica que han volgut aprofitar aquesta iniciativa per impulsar aquest transport sostenible i per una bona causa.

La campanya la van impulsar pensant que aquesta setmana estaríem en la Fase 1 que permet més llibertat horària. El fet de continuar a la Fase 0 fa que només poden obrir els matins de 8 a 14h.

No obstant aquest entrebanc, Anticó recorda que la restricció horària no afecta al municipi de Mont-ras. A més, remarca que la iniciativa ha tingut bona acollida.

Fent balanç de les setmanes que han tingut tancat i del que vindrà, Jordi Anticó espera un any complicat en el que el turisme de proximitat tindrà més pes.

Així doncs, el lloguer de bicicletes en benefici de Càritas Palafrugell es pot continuar fent fins el 15 de maig. Els interessats podeu llogar-les a la pàgina web de E!bikes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).