Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El teatre íntim arriba a la Biblioteca amb Llibràlegs V

Escrit per a 14 d'Octubre de 2021

  • Llibràlegs V, és la proposta de teatre íntim a càrrec de les actrius Meritxell Yanes i Mercè Pons dins la programació de Temporada Alta.
  • L’activitat és gratuïta i les places són limitades. Cal reservar localització al 972 30 48 09.

D’entre la programació d’activitats de la Biblioteca de Palafrugell per la primera quinzena d’octubre, trobem la proposta de teatre íntim Llibràlegs V. Una activitat que tindrà lloc avui a les 20 h del vespre a càrrec de la Meritxell Yanes i la Mercè Pons.

Llibràlegs V

En primer terme, preguntem a la Meritxell Yanes sobre l’activitat. A continuació, la presenta com un projecte de Temporada Alta que busca fer teatre dins el context de les biblioteques realçant els llibres.

El projecte ha anat evolucionat des dels seus inicis i actualment, es troba en ruta per diferents biblioteques de la demacració. En aquesta cinquena edició, la Meritxell Yanes i la Mercè Pons interpretaran els textos dels diferents dramaturgs i dramaturgues catalanes més destacables del territori català.

Preguntada sobre el format de l’activitat, la Meritxell Yanes presenta el format com un teatre “diferent” que destaca el valor dels textos i dels actors i actores. Això és gràcies a la proximitat del públic el qual té l’oportunitat d’observar minuciosament el treball interpretatiu.

“Les biblioteques són la porta a la cultura gratuïta per a tota la societat”

Els textos interpretats acullen històries amb la biblioteca com a principal escenari de diferents situacions quotidianes, abstractes… Tot el que engloba el centre cultural que obre les portes a tothom de la nostra societat.

En aquest punt de l’entrevista, Yanes recorda la gran tasca que han fet totes les Biblioteques per tal d’adaptar-se a la transformació digital actual. A banda també de seguir treballant per oferir una programació gratuïta amb accés a tothom.

Per concloure, adjuntem la conversa íntegra amb la Meritxell Yanes, qui conjuntament amb l’actriu Mercè Pons, porten el “Llibràlegs V” a la Biblioteca de Palafrugell aquest vespre a les 20 h. Recordar a l’audiència, que les places són limitades i cal reservar localització al 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *