Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Recorden Caterina Albert als Jardins del Cap Roig

Escrit per a 31 de Juliol de 2020

  • L’actriu i contacontes, Meritxell Yanes, realitzarà una lectura dramatizada dels textos de Caterina Albert.
  • L’activitat, organitzada per la Fundació Josep Pla, es durà a terme el dia 1 d’agost al Jardí de la Dorothy.

La Fundació Josep Pla continua efectuant totes les activitats que tenien programades per aquest estiu, perquè la gent pugui gaudir de la literatura catalana. Aquest dissabte, dia 1 d’agost, es durà a terme una lectura dramatitzada composada per fragments de textos escrits per l’escriptora Caterina Albert.

Meritxell Yanes ha introduït el significat de les lectures dramatitzades, de les quals ha explicat que és un joc teatral entre la lectura i la interpretació dels textos.

D’altra banda, l’actriu ha explicat que l’objectiu d’aquesta activitat és que la gent conegui més la literatura que ens proporcionà l’escriptora escalenca.

A més, la contacontes, ha resumit la vida de la protagonista de l’activitat i la història que hi ha darrere del pseudònim, Victor Català, que l’havia fet triomfar davant el masclisme de la seva època.

Yanes ha explicat com ha enfocat la interpretació que efectuarà dissabte, on afirma que es basarà en la reflexió, que volia fer l’escriptora,sobre la societat i la dona.

Pel que fa al públic, Meritxell Yanes, ha esmentat que l’activitat és per adults ja que els textos són massa punyents pels infants.

Per acabar, l’actriu ha valorat l’onada d’activitats que ha preparat la Fundació Josep Pla durant aquests mesos d’estiu.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra a Meritxell Yanes a l’enllaç adjunt.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *