Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


32a Agenda Llatinoamericana a la Biblioteca Municipal

Escrit per a 25 de Novembre de 2021

  • Conversem amb en Jordi Planas, coordinador de l’Agenda Llatinoamericana, per recordar els orígens de l’agenda i els seus objectius.
  • La publicació es presenta aquest divendres a les 19 h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal.

Jordi Planas, coordinador de l’Agenda Llatinoamericana explica els detalls que amaga la nova edició del 2022. La publicació tindrà la presentació oficial de la seva 32a edició aquest divendres a les 19 h a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal. Tot seguit, Planas, recorda els orígens de l’agenda i els seus objectius.

En primer lloc, Jordi Planas aprofita per recordar que l’agenda llatinoamericana es tracta d’una publicació que va néixer per estimular una consciència i una actuació alternatives al servei de les grans causes del planeta.

Amb l’arribada de la pandèmia, els objectius de l’agenda llatinoamericana encara es van accentuar més des de l’edició del 2021. D’entre els punts imprescindibles, es troben fomentar els valors humans: com la generositat o la solidaritat. Uns valors que, després d’una pandèmia com la viscuda, convenen practicar.

L’agenda llatinoamericana ofereix la seva presentació a diferents punts de la demacració. En aquesta ocasió, a Palafrugell es comptarà amb Josep Taberner, president de l’Associació ‘Amb les Teves Mans’ i membre de la taula Municipal de Solidaritat i Cooperació. Jordi Planas, també assistirà a l’acte. En aquest sentit, avança alguns dels continguts de l’agenda d’enguany.

Per últim, recorda que els 60 articles que componen l’agenda es poden descarregar de forma gratuïta al web llatinoamericana.org. Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb en Jordi Planas, coordinador de l’Agenda Llatinoamericana, a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *